De meest bijzondere tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be

Vandaag een tip voor de mensen die even zonder inspiratie zitten.. Kop op! De lente breekt weer aan en wij kunnen ons collectief naar de tuin begeven voor een overheerlijke portie zon. Daar konden we afgelopen weekend ook van harte van genieten en ik ben persoonlijk maar wat blij op tijd een bijzondere set tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be aangeschaft te hebben. 

Klik op deze afbeelding om naar de productpagina te gaan
Klik op deze afbeelding om naar de productpagina te gaan

De geneugten des levens vind je in deze loungeset

Ik kan het de inspiratielozen onder ons van harte aanbevelen eens een kijkje op die website te nemen, want de fysieke vestiging in het Hollandse Eindhoven heeft ook een digitale variant voor haar zuiderburen. Nou is Eindhoven voor sommigen van ons nou ook weer niet eens zo ver weg, maar ikzelf heb genoten van het gemak van het internet in dezen. Bovendien krijg je genoeg informatie voorgeschoteld die je een weloverwogen keuze doet maken.

Handig: de precieze afmetingen van de set
Handig: de precieze afmetingen van de set

Zelf viel mijn keuze op de volgende set tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be, die ik echt prachtig vind en waar ik het afgelopen weekend maar al te goed van heb kunnen genieten. Wat maakt het een verschil een loungeset als dit in je tuin te hebben staan! Onze vorige tuinset bestond uit een inmiddels zeer verrotte houten set die zo stijf zat dat ik er nooit mijn draai in heb kunnen vinden. Het moge duidelijk zijn: echt tijd voor iets nieuws!

39

De set die we nu aanschaften is zeer voordelig, want afgeprijsd van 1299 euro naar 799 euro – een nogal groot verschil. Dat is echter zeker niet het enige voordeel dat je ervan kunt verwachten want de set is van een bijzonder hoge kwaliteit in zowel het textiel als het wicker van het frame, om niet te zwijgen over het gemoedelijke en warme ontwerp!