Een schutting is lang niet meer alleen van hout!

Alle betonnen schuttingen van Schutting33 >>

Een schutting is lang niet meer alleen het saaie hout wat men altijd koos. U kunt tegenwoordig kiezen uit veel meer verschillende soorten schuttingen. Een aluminium schutting is een moderne schutting die steeds vaker wordt gekozen. Deze schuttingen zijn onderhoudsvrij en hebben een moderne look. Verder zijn er ook nog de schanskorven die ook modern zijn en vaak worden gecombineerd met een andere schutting voor een prachtig eindresultaat. Als laatst is er nog de beton schutting. Deze schutting is leverbaar in zo veel verschillende soorten stijlen, motieven en kleuren, dat er voor een iedereen wens een juiste schutting is toe te passen.

A-kwaliteit

Ga een beton schutting bij Schutting33.nl bestellen! Schutting33.nl biedt een ruim aanbod van diverse beton schutting soorten tegen de laagste prijsgarantie. Nergens anders vindt u een goedkopere beton schutting. Dit neemt verder niets weg van de kwaliteit. Het beton is A-kwaliteit en is compleet bewapend. Schutting33 is uniek omdat ze transparant zijn. Een offerte aanvragen en dagenlang wachten op een prijsopgave is bij Schutting33 verleden tijd. Online vult u uw formaat en wensen (kleur, afwerking, stijl etc.) in en u krijgt direct een prijs op maat te zien. U kunt vervolgens direct online een bestelling plaatsen of u kunt ervoor kiezen om het overzicht te gebruiken als een offerte! Wacht niet langer, bezoek de webwinkel en ga uw beton schutting prijs berekenen. Alle betonnen schuttingen van Schutting33 >>

Beton

Betonplaten als zowel de complete beton schutting heeft vrij weinig onderhoud nodig. Wanneer u uw beton schutting wilt gaan reinigen, raden we u aan geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met reinigingsmiddelen zorgt ervoor dat de poriën van de schuttingen weer opengaan en zodoende meer vuil vasthouden. Gebruik voor het reinigen van uw betonschutting water. Gebruik geen hogedrukreiniger, maar doe dit gewoon met een tuinslang of met emmers. Schoonmaken van de beton schutting is vrij eenvoudig en u hoeft dit niet vaak te doen. Ook schutting met beton coating kunt u op dezelfde manier onderhouden.