Inspiratie: denk eens aan een verticale sectionaalpoort

10Mijn tweede berichtgeving betreft wederom een notie met betrekking tot de verbouwing van mijn huis. Zoals je weet heb ik een oud herenhuis en wat andere huizenbezitters zich misschien wel kunnen voorstellen, is dat je een oude stijl als deze graag wilt behouden. In mijn geval was het zaak bijvoorbeeld in dezelfde materialen te blijven en dus die oude stijl bewust voort te zetten – bijvoorbeeld ook in de garage. De verticale sectionaalpoort die ik hierin wilde hebben zou immers het aangezicht van de woning sterk bepalen. Kijk zelf ook eens op http://differentdoors.nl/verticale-sectionaalpoort om te zien wat de mogelijkheden bij Different Doors allemaal zijn voor een sectionaaldeur als de mijne.

De stijl van de garagedeur sluit naadloos aan op die van het huis

1.1Different Doors is een bedrijf dat altijd met precies de juiste materialen werkt – ze zoeken ze er ook specifiek op uit. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel en hoewel ik natuurlijk ook van andere bedrijven de werkzaamheden had geïnventariseerd kwam ik telkens weer bij Different Doors uit. Toegegeven, Different Doors is niet direct het goedkoopste bedrijf om een verticale sectionaalpoort door te laten uitvoeren – maar ik heb geenszins spijt van de investering. Het is het helemaal waard gebleken namelijk, tot op de laatste cent. De poort is volledig uitgerust met de nieuwste technieken ter beveiliging en er is absoluut niets op aan te merken.

SAMSUNG

Bovenal ben ik erg tevreden met het uiterlijke resultaat, want de garage gaat naadloos over in de stijl van de woning – en dat is erg knap. Op geen enkele wijze heb je het idee dat de garagedeur van recentere aard zou zijn dan de rest van de woning, ze hebben het echt bijzonder goed op elkaar laten afstemmen. Ik denk dat de foto die ik aan dit bericht toegevoegd heb dat gegeven wel onderstreept, niet?