Je kan erg mooie cementtegels bestellen bij Designtegels.be

Een tijdje geleden vond ik dat mijn keuken er een beetje saai uitzag. Ik zat na denken om wat decoratie te plaatsen. Maar wat is nou leuk om te hebben in de keuken. Tijdens een familiereünie vroeg ik aan mijn tante of ze wist wat ik met mijn keuken zou moeten doen. Ze vertelde mij dat ze zelf haar badkamer cementtegels had. Ze was daar heel erg blij mee en kreeg goede reacties.Volgens haar moest ik cementtegels bestellen bij designtegels.be. Omdat ik zelf nog niks wist van cementtegels ging ik maar eens op onderzoek uit.

 

Zeer geslaagd

Cementtegels zijn tegels die handgemaakt worden. Op de tegels staan patronen. Je kan de tegels overal in je huis plaatsen. De website is mooi en makkelijk te gebruiken. Ik vond al snel een paar mooie tegels die ik wel wilde kopen en dat deed ik dan ook meteen. De cementtegels zijn niet duur en de levertijd is goed. Ik heb de tegels er helemaal zelf ingezet en dat ging heel goed. Na hard werken was het resultaat uiteindelijk daar. En het was het waard. Mijn keuken is nu nog mooier en ziet er heel erg leuk uit. Mijn tante komt binnenkort langs om het te bekijken maar ik had haar al foto’s gestuurd en ze was erg blij voor mij. En mij vriend vond het ook nog eens mooi. Dus cementtegels bestellen bij designtegels.be is zeker een aanrader.