Deze deurklink zal een wereld voor je openen

Waarom een stijlvolle nieuwe deurklink aanschaffen? Dat spreekt voor zich: de klink is het visitekaartje van elke deur. Wie een fraaie deur wil hebben, begint natuurlijk bij de klink. Kies je voor glanzend metaal, of hou je meer van bescheiden – maar net zo stijlvol – dof. Wellicht is zwart beter voor je ontwerp, bijvoorbeeld om te contrasteren met een witte deur. De mogelijkheden tot combineren zijn legio. Ook als je in een nieuw pand woont, kan een oude deurklink een fraaie toevoeging zijn aan het huis. Elke keer als je de deur opent, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Gelijk weten waar je de fraaiste nieuwe (oude) deurklinken kunt vinden? Breng dan een bezoekje aan de webshop van De Oude Deurklink. 

Nieuwe productie, oude deurklink 

Het bedrijf uit Leusden, dat in de rook van Amersfoort ligt, produceert nieuwe deurklinken met een oude look. Deze look sluit perfect aan bij jaren ’30 stijl huizen, maar ook als je in een jaren ’40 (of wellicht jaren ’20) huis woont, zul je zien dat de deurklink hier perfect tot zijn recht komt. De deurklinken zijn geheel in retro look geproduceerd. Dat betekent dat ze een basis van metro zijn en in jaren ’30 stijl zijn afgewerkt. In alle aspecten van de klink zie je de kwaliteit terug. Of de klink nu glanzend of mat is, deze wordt afgewerkt met een laag van hoogwaardig nikkel of juist een poedercoating in stijlvol zwart. Ook wordt bakeliet, een echt traditioneel materiaal, gebruikt voor de handvaten. Elk van de klinken is geheel duurzaam: niet alleen binnen, maar ook prima buiten te gebruiken. Je versiert er elk soort deur mee. 

Ook de service is uitstekend 

Het gebruiksgemak van de deurklink wordt aanzienlijk vergroot bij bovenstaande expert dankzij de montage instructievideo’s die bij iedere klink zijn toegevoegd. Volg de heldere, duidelijke stappen en installatie wordt een makkie. Mocht je toch tegen een probleem aanlopen, een vraag hebben of gewoon meer informatie willen, dan kun je natuurlijk altijd met de chat contact opnemen. Ook is mailen of een belletje plegen mogelijk. Wil je het bedrijf van feedback voorzien? Voel je meer dan welkom. Hier kom je de leukste deurklink tegen. 

De jaren ’30 woning uitgelicht 

Woon je in een jaren ’30 woning of zou je graag in een jaren ’30 woning willen wonen? Dan horen hier fraaie retro deurklinken bij. Zo’n hoogwaardige deurklink is gemaakt van messing, bakeliet en heeft een schitterende poedercoating of messing afwerking. Een gebruikte klink kopen? Dat kan ook, maar reken dan op aardig wat sporen van slijtage. Een deurklink is behalve ornament immers ook gebruiksvoorwerp. Haal je een authentieke en gebruikte jaren ’30 deurkruk in huis, dan is de kans aanzienlijk dat je deze binnen de kortste keren weer vervangen moet. Helaas heeft een deurklink niet het eeuwige leven. Kies daarom een nieuwe. 

Ook nieuw-oud is goud 

Oud altijd beter? Misschien wel als het op design aankomt, maar reken maar dat er vandaag de dag veel betere productietechnieken voor deurklinken zijn in de jaren ’30. Combineer dus het beste van twee werelden en kies voor een nieuw oud product dat aan al je voorwaarden voldoet.