Een populaire alu hoek: de 20x20x2 mm brut alu bij ALUMINIUMvakman.nl.

Wij vertellen u in een serie blogartikelen graag wat meer over populaire aluminium profielen die in de top 10 ‘meest verkochte alu profielen’ van ALUMINIUMvakman.nl staan. Dit keer het aluminium hoekprofiel, ook wel hoek, hoeklijn, hoekstuk, hoekstrip en hoekstaal / hoekijzer, genoemd met een breedte van 20 mm, een hoogte van 20 mm en een wanddikte van 2 mm. Dit gelijkzijdige hoekprofiel betreft brut aluminium, oftewel onbehandeld / ruw aluminium. Onderstaand vindt u meer informatie over deze hoeklijn aluminium bij ALUMINIUMvakman.nl.


Van 10 t/m 600 cm op maat.
Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u alle aluminium profielen eenvoudig op maat. De minimale lengte is 10 cm en de maximale lengte is 600 cm. U kunt de lengte eenvoudig zelf invoeren binnen stap 1. Vul hierbij altijd het aantal centimeters in. Klik vervolgens op ‘bereken’ en de exacte prijs wordt direct berekend en getoond.

Recht of in verstek?

Uw profiel wordt standaard ‘recht gezaagd’ maar u kunt een hoekprofiel van 20x20x2 brut alu bij ons ook direct in verstek gezaagd bestellen. Dit kan zowel aan 1 kant als aan beide kanten. Deze opties kunt u binnen stap 2 (zaagsnede) selecteren. Ook hierbij wordt, na een keuze, de prijs direct aangepast en getoond.

LET OP:
Tijdens het op maat zagen van uw hoekprofiel, wordt het profiel niet actief beschermd. Dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden van de aluminium hoekprofiel zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant van brut – in het begin glanzend – naar verloop van tijd doffer worden.

Meer info over ALUMININIUMvakman.nl.

Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u online eenvoudig & voordelig een gerichte collectie met de meest gebruikte aluminium profielen (en afmetingen) voor de beste (online) prijs. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar onze collectie, bekijk dan snel onze website!