Glazen schuifwanden met 10 mm gehard glas op Overkapping33

De glaspanelen van Overkapping33 zijn allemaal 10 millimeter dik en van gehard glas. Gehard glas biedt extra veiligheid. Door de spanningen in het glas bij een breuk, ontstaan er geen onveilige scherven maar veilige korrels glas die onscherp zijn. Dit zorgt ervoor dat de kans op ernstige lichamelijk letsel een flink stuk verkleint. Bij Overkapping33 komt veiligheid eerst, daarom wordt er alleen gehard glas geleverd. Daarnaast zorgt de 10 millimeter dikte voor een lange levensduur. Twijfel niet langer en bestel de glaspanelen met gehard glas als complete glazen schuifwanden online bij Overkapping33.

Glazen schuifwanden zijn bij Overkapping33 leverbaar in drie breedtematen. Je hebt de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar je kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van je vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geef je aan wat jouw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor je uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt jouw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 ben je verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.