Hoe het verzenden en retourneren werkt bij Lichtgigant.be

6175-203_1Verzenden

Wanneer u besteld heeft bij Lichtgigant kunt u de bestelling volgen. Als er sprake is van een geregistreerd account op de website dan kunt op de website inloggen en via daar de bestelling volgen. Maar wees gerust, ook zonder bestelling is dit mogelijk alleen dan anders. Dit door de track & trace link die u per e-mail zult ontvangen.

Voor de bestellingen binnen Nederland wordt er samengewerkt met PostNL. Voor België is dit Bpost, Frankrijk La Poste en Luxemburg Post Luxembourg.buitenverlichtingen

Retourneren

Wanneer een product bij levering of tijdens de periode van garantie defect gaat dan heeft u de mogelijkheid het product in te ruilen voor een nieuw product. Niet tevreden over een product en is dit binnen 14 dagen na ontvangst, dan kijken we graag met u verder wel product wel aan uw verwachtingen zal voldoen. In beide situaties kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Binnen 14 dagen heeft u het recht binnen 14 dagen te retourneren. Er zijn enkel uitzonderingen als het gaat om gepersonaliseerde producten en bestellingen van 5 dezelfde producten of meer. De retourkosten zal u zelf moeten betalen.

Meer vragen over verzenden en retourneren, dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 076 8080192 en/of te mailen naar info@lichtgigant.com. Wij helpen u graag verder door uw vraag te beantwoorden. Ook voor eventueel advies kunt u gerust contact opnemen.

imagilights-egg-big-outdoor-floor-lamp