Je badkamer saai? Lees dit

Vind je je badkamer saai? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je huis is een plek waar je graag tijd zou moeten willen doorbrengen en dat geldt dus ook voor je badkamer. Weet je niet zo goed hoe je je badkamer zou moeten veranderen zodat deze minder saai wordt? Hieronder vind je een aantal tips over hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Plaats een mooie badmat

Een mooie badmat kan een hoop doen voor de sfeer in je badkamer. Plaats je een badmat, dan hoef je verder zelfs misschien niet zoveel aanpassingen te doen om je badkamer een makeover te geven. Ga voor een grote badmat met print, of natuurlijk een effen variant. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op het kopen van een badmat.

Vervang de kranen

Wie zegt dat je badkamer een standaard kraan moet hebben? Er is tegenwoordig erg veel mogelijkh als het aankomt op kranen voor in de badkamer. Ga bijvoorbeeld voor een mooie koperen kraan van Mastello. Je zult zien dat dit een groot verschil kan maken voor de uitstraling van je badkamer.

Koop een leuke wasmand

Ook als het aankomt op het kopen van een wasmand is er veel mogelijk. Een wasmand is noodzakelijk, dus dan kun je net zo goed een leuke variant uitkiezen. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende wasmand, om zo je badkamer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Er zijn veel verschillende kleuren, maten en vormen wasmand waar je uit kunt kiezen.

Een fraaie spiegel

Ook een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Ga voor een trendy exemplaar, bijvoorbeeld eentje met een mooie gouden rand of een ronde vorm. Een spiegel kan uiteraard ook minimalistisch zijn, maar misschien wil je iets wat minder saai is. Met of zonder frame, rechthoekig of rond; er is veel mogelijk.