Tegelstroken bestellen? Vraag eerst een sample op Tegels33.nl

Wanneer u online het web aan het afzoeken bent naar de gewenste tegelstroken, komt u eigenlijk vaak tot de conclusie dat u de tegelstroken eerst in het echt wilt bekijken. Showrooms bezoeken kan nogal tijdrovend en duur zijn en daarom is een gratis sample ideaal. U kunt online op Tegels33 gratis (!) een proeftegel aanvragen. Wanneer u online de aanvraag indient, is het zo dat u deze pakketje binnen 1-3 werkdagen in de brievenbus kunt verwachten. Uiteraard kunt u vervolgens direct tegelstroken bestellen op Tegels33.nl. Let op: vraag u een sample aan bij Tegels33 en bestelt u bij een ander? Dan kan het zo zijn dat u kleurverschillen krijgt. Het zijn namelijk verschillende badges en hierdoor kunnen de tegels lichtelijke verschillen hebben.

Gaat u alleen nieuwe tegels toepassen in uw woning of gaat u compleet verbouwen? Wanneer u alleen de wand gaat voorzien van nieuwe tegelstroken, moet u ervoor zorgen dat de tegelstroken passen bij de rest van de kamer. Wanneer u een complete kamer gaat verbouwen, heeft u als het ware een blanco canvas. Zo kunt u kiezen hoe u alles wilt gaan inrichten. Gaat u de tegels afstemmen op het meubilair of gaat u dit andersom doen. Bedenk goed wat voor look u wilt gaan creëren. Wilt u industriële, warme, klassieke of een andere uitstraling? De keuzes zijn uiteenlopend wanneer u gaat verbouwen!

Een wand hoeft u niet compleet met tegelstroken te voorzien. Er wordt ook vaak gekozen om een deel te voorzien van tegelstroken en de rest te voorzien van stucwerk. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en bespaart u ook nog eens op kosten omdat stucwerk een stuk goedkoper is als tegels. Weet u al welke tegels u gaat kiezen? Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig en snel op Tegels33.nl.