Tip: schakel Brugman Traprenovatie in

1

Een tip die ik je vandaag wil doen heeft betrekking op de verbouwing van mijn eigen huis en het bedrijf dat ik inschakelde voor het verbeteren van mijn trappenhuis. Zoals je weet bewoon ik een oud herenhuis dat her en der nog zeker grote verbouwingen behoeft. We doen dat in fases en aangezien we zeker niet alles zelf kunnen aanpakken, huren we daar van tijd tot tijd een extern bedrijf voor in. Vandaag wilde ik even stilstaan bij de firma Brugman Traprenovatie, die ons zeer goed van dienst is geweest.

Verbouwing van ons trappenhuis

Er zullen heus particulieren zijn die zelf aan de slag kunnen gaan met hun trappenhuis, maar ik persoonlijk vind het een te precair gebied om zomaar aan te pakken. Voor de algehele veiligheid, en zeker gezien de staat waarin onze trap verkeerde, leek het mijn partner en mij verreweg het verstandigst om hier een professional voor in te schakelen. We hebben ook rennende kinderen loslopen in dit huis en een ongeluk kan al in een klein hoekje zitten. Daarom wilden we de onbetwiste expert in trappen en zodoende kwamen we uit op Brugman Traprenovatie. Weliswaar in Nederland gevestigd, hebben we er toch voor gekozen dit bedrijf in te schakelen. Dichtbij de grens wonende is dit niet eens zo’n gek idee, we hebben in het verleden wel vaker Nederlanders ingeschakeld als zij sterren op een bepaald terrein waren – je gaat immers toch voor kwaliteit!

En kwaliteit is duidelijk geleverd. Kijk even mee naar onderstaand fotoverslag van de vorderingen.

14

Zoals je ziet hebben we gekozen voor een modern trappenhuis, geheel in contrast met het exterieur van de woning. Dit brengt veel meer openheid in de woning en dat is precies hetgeen we nastreven.

15

Kijk ook vooral eens naar de kwaliteit van het hout en hoe dit naadloos in elkaar overgaat over de gehele afmetingen van de trap. Bovendien spreekt het ontwerp van Brugman Traprenovatie mij in het bijzonder aan.