Verhuizen in Arnhem met AN Verhuizers

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen naar de regio Arnhem en omstreken? Bij AN Verhuizers kan je terecht voor scherpe tarieven met een focus op professionaliteit en zorgvuldigheid. Het team doet ten aller tijde zijn best om de best mogelijke resultaten te behalen. Van de spullen inpakken tot brengen naar de nieuwe locatie, de hele verhuizing wordt verzorgd op aanvraag bij AN Verhuizers. Meer weten? Lees snel verder!

Het streven van AN Verhuizers

AN Verhuizers is niet aangesloten bij het certificaat Erkende Verhuizers. Het bedrijf is echter nog steeds een professioneel verhuisbedrijf. AN Verhuizers heeft een NIWO-vergunning in bezit wat inhoudt dat je ervan verzekerd kan zijn dat het bedrijf goed oppast voor je spullen. Je kan er van uit gaan dat een bedrijf dat bezit over een eurovergunning vakbekwaam en betrouwbaar is. De spullen worden gegarandeerd veilig van A tot B gebracht of kunnen zelfs opgeslagen worden in de inboedelopslag van AN Verhuizers. Dit is handig voor renovatie of als u kleiner gaat wonen.

Deze inboedelopslag zorgt ervoor dat je hele inboedel veilig staat. Je meubels en artikelen bevinden zich in een verwarmde opslag die volledig is beveiligd en voorzien van brand en ongedierte preventie. Op deze manier wordt schade aan je inboedel voorkomen. De inboedel kan in de opslag blijven staan voor zowel kort als lang termijn. Dit is dus ideaal wanneer je een huis gaat renoveren en tijdelijk de meubels uit de weg moet hebben of als je kleiner gaat wonen en niet alle meubels in je huis passen. Dat is een van de services die AN Verhuizers biedt

Door middel van goede communicatie hoopt het team van AN Verhuizers rekening te houden met de wensen van de klanten. Op deze manier kan er extra zorgvuldig worden gedaan met bepaalde producten of kunnen er bepaalde wensen worden opgevolgd. Het hele proces wordt verzorgd. Inpakken, vervoer, opslag en montage. Het team van AN Verhuizers staat klaar voor elke klus, speciale wens of punt van advies van de klanten. Meer weten? Bezoek dan snel de website en leer meer over het team van AN Verhuizers.  

Zorgeloos verhuizen met AN Verhuizers

Verhuizen kan aardig wat stress veroorzaken. Je moet op tijd alle spullen inpakken, het vervoeren van de goederen is lastig (vooral de grotere spullen zoals banken en kasten) en bepaalde spullen moeten extra voorzichtig worden behandeld. Als je kiest voor een erkend verhuisbedrijf zoals AN Verhuizers ben je ervan verzekerd dat er rekening wordt gehouden met alle speciale wensen en artikelen.

Bezoek nu de website en kom er achter wat het team van AN Verhuizers voor je kan betekenen. Het hele proces van verhuizen wordt verzorgd, van het inpakken van dozen en meubilair tot het verplaatsen naar het nieuwe huis. Het is erg belangrijk dat je artikelen met respect worden behandeld en dat er niks kapotgaat. Bij elke verhuizing krijg je bij AN Verhuizers zelfs een gratis verhuispakket! Het hele proces wordt persoonlijk en professioneel behandeld zodat je zeker weet dat je spullen veilig zijn!